JavaScript is disabled on your browser. Enable JavaScript to use this site. Learn More

deepak faces towards north. turning to his right, he walks 25 m.He then turn to his lefy and walks 30m. Next he moves 25 m to his right.He then turns to his right again and walk55 m.Finally , he turns to the right and moves 40 metre..In which directionis he now from his strating point???????

next no. in this series

1,6,15,?,45,66,91

2,5,9,19,?

r,u,x,a,?

t,r,p,n,,?

8, 12, 24, 60, 180, ....., 2520

2, 3, 6, 15, ..... , ? ..... , 123, 366

Rajat reads 4/9 of a book on the first day and after reading 2/5 of the remainder on the

next day, he finds 50 pages still left to be read. Numbers of pages of the book is :

If the fifth of a number exceeds its seventh part by 24, then the number is :

If fourth, fifth and sixth parts of a number are subtracted from the number itself, the

remainder still is 115. The number is :

it increase your ability of brain to solve such type of puzzle ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

can anyone please explain about the 9th one?????????????

92 days 16 hours 28 minutes ago

Question No.10 The answer as per you is 540. If you subtract fourth,fifth & Sixth part of it, the reminder is 207 and not 115.

please clarify on the above.

533 days 19 hours 7 minutes ago

can u tell me how to do number 10 and 7..!

for number 10 i got 300.

796 days 5 hours 58 minutes ago

let me tell you no. 7 - 2+1=3 3+3=6 6+9=15 15+27=42 42+81=123 123+243=366.....

771 days 12 hours 9 minutes ago

let me tell you no. 7 - 2+1=3 3+3=6 6+9=15 15+27=42 42+81=123 123+243=366.....

771 days 12 hours 9 minutes ago

what the hell!! Rajat reads 4/9 of a book on the first day and after reading 2/5 of the remainder on the next day, he finds 50 pages still left to be read the number of pages of the book is 6750 not 150!!!

871 days 11 hours 37 minutes ago

you are a special case of an idiot. 180. 4/9 of it is 80 pages so there are 100 pages left. Of those 100 pages he read 2/5 , in other words 40 more and there are 50 pages left.

868 days 8 hours 21 minutes ago

Question no. 6 is wrong! it should be 168, followed by 492

871 days 12 hours 12 minutes ago

and Again you are a special case of an idiot. 8*1.5 -> 12*2 -> 24*2.5 -> 60*3 -> 180*3.5 -> 630*4 -> 2520

868 days 8 hours 18 minutes ago

wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................

673 days 10 hours 50 minutes ago

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll… See more

891 days 17 hours 11 minutes ago

**
test for 10th class Scince**

20 Questions
| 1206 Attempts

**
Lightning Fast Algorithms For The 4 Operations**

Price:$49.95

Post Cancel