Само три стъпала към постигането на мечтите... 

Wednesday, June 15 2011 | 8:00 PM (FLE Standard Time)

The class is over

Duration:
120 minutes
Presented by:
Rating:

The class recording was not opted.


Call Dial-in Information

Country
Number
Access code:
Attendees:
Instructions:

1. Once you are in the class, use a phone to dial the number for your country mentioned above followed by the access code.

2. Keep your microphone and speakers muted in the classroom to avoid hearing an echo during the call.

Note: The call dial-in information can also be accessed in the classroom by clicking.

About the Class

Всичко в Природата е последователност на действия или събития, от които накрая се получава определен резултат. Например: горещо време -изпарения от земята - облаци - дъжд. Обаче, хората са измислили начини да разсейват дъждовните облаци и - променяйки един елемент от последователността (разсейването на облаците) в резултат няма дъжд :)

Личните, житейските, професионалните и бизнес успехи и неуспехи на човека са също резултат от тези последователности... Например, Чувствам - Мисля - Действам - Получавам резултат (добър или не добър)

Ако резултатът не ни харесва възможно ли е да променим някои от елементите на последователността? Отговорът е ДА! А КАК става това ще научите на презентацията "Само три стъпала към постигането на мечтите..."

Само, моля, не казвайте "Аз нямам мечти" -:) Защото това не е вярно. Всеки човек има мечти! Много хора, заети с ежедневната си работа са затрупали мечтите си с купища проблеми и не ги помнят. Но факта, че не помнят мечтите си съвсем не значи, че нямат такива -:)

Мечтите са като диамантите - най-големите диаманти винаги се намират в най-дълбоката и черна кал... Когато извадят диамантите от калта ги измиват, след това ги шлифоват и те заискряват с целия си скъпоценен блясък... Същото се случва и с мечтите. Необходимо е само да се поровите в себе си, да извадите мечтата от калта (забравата), да я измиете, да я шлифовате и тя ще заискри, но не навън, а вътре във вас... Последното е просто като последователност, но не е лесно за приложение. Не, че е сложно за изпълнение, но е трудно, защоточовека винаги се съпротивлява упорито на всяка новост, пък дори и такава, която би променила живота му/й към много, ама много по-добро...

Ако вярвата на написаното по-горе, значи тази презентация е за вас. А ако не вярвате - тогава тази презентация е два пъти повече точно за вас -:)

Записвания за участие в презентацията:
1. Регистрирайте се на www.wiziq.com.
2. Изпратете на е-мейл: dimitar.tashkov@gmail.com от вашия е-мейл адрес съобщение с тема: Само три стъпала към постигането на мечтите...
3. Ще получите обратен е-мейл с линк към страницата, на която ще можете да се регистрирате за участие в презентацията.
4. В посочения ден, 15 юни, сряда, в 20.00 часа, ще можете да влезете във виртуалната "класна стая". Ще са ви необходими микрофон и слушалки.

На вашите въпроси ще отговоря:
- на е-мейл: dimitar.tashkov@gmail.com или
- на скайп: alita_plovdiv

Поздрави,

Димитър

П.П. Визуално-текстово изображение на 3-те стъпала е публикувано тук http://dimitar-tashkov.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html

Language of instruction: Bulgarian

Keywords: материализиране, желания, успех

Attendees in the class (9)

Discussion

Dimitar Tashkov

Здравейте, Таня! След няколко дни предстои нов семинар по темата... Ако желаете можете да се регистрирате за участие следвайте следните стъпки:

Записвания за участие:

1. Регистрирайте се на:
WiZiQ.com линк
http://www.wiziq.com/onlin​e-class/583541-с�%B​0мо-тр​и-стъ%​D0�ала-%D​0�ъм-п�​�сти�%B​3анет%​D0�-на-м%​D0�чти�​�е

See more

1667 days 14 hours 17 minutes ago

Tania Genova

Здравейте, тъй като съм пропуснала тази нитересна и полезна за мен презентация, бих ли могла да получа запис?

1667 days 14 hours 43 minutes ago

Desislava Aleksandrova

Здравейте Димитър, искахте коментар относно презентацията вчера вечерта. Благодаря ви за това, което направихте. За мен лично беше нещо ново, изключително полезно и много интересно:). Опитвах се през цялото време да си водя записки. Признавам си, че информацията за мен беше много, опитвах се през цялото време да я възприема поне на интелектуално ниво, защотSee more

1698 days 18 hours 40 minutes ago

Vera Kálin

Mnogo sajaliavam, 4e ine mojax da prisastvam. O4akvam sledva6tata s netarpenie.

1699 days 20 hours 59 minutes ago

Tanita

Благодаря за полезната и интересна презнетация от знания, опит, мисли, които ни мотивират да даваме най-доброто, да изживяваме всеки миг пълноценно, с вяра и любов към себе си и другите, защото всички ние сме част един от друг и от общото цяло на чистата потенциалност и неограничената съзидателност. Задвижва се с невероятна скорост пулса на живота, циркулацSee more

1700 days 8 hours 32 minutes ago

Sashka Zhetceva

Благодаря, Димитър! За мен беше интересно и полезно, а за теб навярно изморително, а и доста трудно да ни изложиш голям обем информация, за толкова кратко време!

1700 days 8 hours 40 minutes ago

Yumi Mustafa

Ако имате цел в живота, но някакси не я постигате, прослушайте тренинга. Можеби ще намерите вашите отговори. Дано ви бъде толкова полезен, колкото и на мен. Аз получих моите отговори. Тук също да БЛАГОДАРЯ на Димитър Ташков за яснотата на презентацията!

1700 days 8 hours 41 minutes ago

Dimitar Tashkov

Благодаря за участието ви! Вярвам, че в близко бъдеще ще можем да проведем тези тренинг презентации и на живо :) Успех!

1700 days 8 hours 41 minutes ago

Irina Traykova

Чудесно представяне ! Благодаря !

1700 days 8 hours 42 minutes ago

Georgi

Благодаря още веднъж!Всичко беше много полезно като информация.Успях да си запиша някои неща като насоки ,но и доста изпуснах .Ще се радвам,ако има продължение скоро..

1700 days 8 hours 43 minutes ago

About Dimitar Tashkov
(Teacher)

  • Dimitar Tashkov
    Dimitar Tashkov
  • 58 Followers
  • 7 Members recommend

Profile Summary

I am Dimitar. Life & Welness & Business coach/trainer/adviser since 1993.
I was born in Plovdiv, living in Sofia since september 2012. A Graduate from the Technical University Sofia. In 1993 I specialised „life & business coaching” with the Open Business School, the Open University London, the UK. After two years of coaching at the School of Management, the New Bulgarian University Sofia I started my own business as a freelance life & business coach, trainer and mentor for individuals and business, nearly 20 years so far.

Contact information:
skype: lifecoachbg
e-mail: dimitar.tashkov@gmail.com
Mob. + 359 898 789 616
Phone: + 359 2 483 70 30
Web: http://lifecoachbg.blogspot.com/2012/11/lifecoachbg-solution-for-each-problem.html