Само три стъпала към постигането на мечтите... 

Wednesday, June 15 2011 | 8:00 PM (FLE Standard Time)

The class is over

Duration:
120 minutes
Presented by:
Rating:

The class recording was not opted.

System & Device Check

About the Class

Всичко в Природата е последователност на действия или събития, от които накрая се получава определен резултат. Например: горещо време -изпарения от земята - облаци - дъжд. Обаче, хората са измислили начини да разсейват дъждовните облаци и - променяйки един елемент от последователността (разсейването на облаците) в резултат няма дъжд :)

Личните, житейските, професионалните и бизнес успехи и неуспехи на човека са също резултат от тези последователности... Например, Чувствам - Мисля - Действам - Получавам резултат (добър или не добър)

Ако резултатът не ни харесва възможно ли е да променим някои от елементите на последователността? Отговорът е ДА! А КАК става това ще научите на презентацията "Само три стъпала към постигането на мечтите..."

Само, моля, не казвайте "Аз нямам мечти" -:) Защото това не е вярно. Всеки човек има мечти! Много хора, заети с ежедневната си работа са затрупали мечтите си с купища проблеми и не ги помнят. Но факта, че не помнят мечтите си съвсем не значи, че нямат такива -:)

Мечтите са като диамантите - най-големите диаманти винаги се намират в най-дълбоката и черна кал... Когато извадят диамантите от калта ги измиват, след това ги шлифоват и те заискряват с целия си скъпоценен блясък... Същото се случва и с мечтите. Необходимо е само да се поровите в себе си, да извадите мечтата от калта (забравата), да я измиете, да я шлифовате и тя ще заискри, но не навън, а вътре във вас... Последното е просто като последователност, но не е лесно за приложение. Не, че е сложно за изпълнение, но е трудно, защоточовека винаги се съпротивлява упорито на всяка новост, пък дори и такава, която би променила живота му/й към много, ама много по-добро...

Ако вярвата на написаното по-горе, значи тази презентация е за вас. А ако не вярвате - тогава тази презентация е два пъти повече точно за вас -:)

Записвания за участие в презентацията:
1. Регистрирайте се на www.wiziq.com.
2. Изпратете на е-мейл: dimitar.tashkov@gmail.com от вашия е-мейл адрес съобщение с тема: Само три стъпала към постигането на мечтите...
3. Ще получите обратен е-мейл с линк към страницата, на която ще можете да се регистрирате за участие в презентацията.
4. В посочения ден, 15 юни, сряда, в 20.00 часа, ще можете да влезете във виртуалната "класна стая". Ще са ви необходими микрофон и слушалки.

На вашите въпроси ще отговоря:
- на е-мейл: dimitar.tashkov@gmail.com или
- на скайп: alita_plovdiv

Поздрави,

Димитър

П.П. Визуално-текстово изображение на 3-те стъпала е публикувано тук http://dimitar-tashkov.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html

Language of instruction: Bulgarian

Keywords: материализиране, желания, успех

Attendees in the class (9)

Discussion

Dimitar Tashkov

Здравейте, Таня! След няколко дни предстои нов семинар по темата... Ако желаете можете да се регистрирате за участие следвайте следните стъпки:

Записвания за участие:

1. Регистрирайте се на:
WiZiQ.com линк
http://www.wiziq.com/onlin​e-class/583541-с�%B​0мо-тр​и-стъ%​D0�ала-%D​0�ъм-п�​�сти�%B​3анет%​D0�-на-м%​D0�чти�​�е

See more

1293 days 8 hours 11 minutes ago

Tania Genova

Здравейте, тъй като съм пропуснала тази нитересна и полезна за мен презентация, бих ли могла да получа запис?

1293 days 8 hours 37 minutes ago

Desislava Aleksandrova

Здравейте Димитър, искахте коментар относно презентацията вчера вечерта. Благодаря ви за това, което направихте. За мен лично беше нещо ново, изключително полезно и много интересно:). Опитвах се през цялото време да си водя записки. Признавам си, че информацията за мен беше много, опитвах се през цялото време да я възприема поне на интелектуално ниво, защотSee more

1324 days 12 hours 34 minutes ago

Vera Kálin

Mnogo sajaliavam, 4e ine mojax da prisastvam. O4akvam sledva6tata s netarpenie.

1325 days 14 hours 53 minutes ago

Tanita

Благодаря за полезната и интересна презнетация от знания, опит, мисли, които ни мотивират да даваме най-доброто, да изживяваме всеки миг пълноценно, с вяра и любов към себе си и другите, защото всички ние сме част един от друг и от общото цяло на чистата потенциалност и неограничената съзидателност. Задвижва се с невероятна скорост пулса на живота, циркулацSee more

1326 days 2 hours 26 minutes ago

Sashka Zhetceva

Благодаря, Димитър! За мен беше интересно и полезно, а за теб навярно изморително, а и доста трудно да ни изложиш голям обем информация, за толкова кратко време!

1326 days 2 hours 34 minutes ago

Yumi Mustafa

Ако имате цел в живота, но някакси не я постигате, прослушайте тренинга. Можеби ще намерите вашите отговори. Дано ви бъде толкова полезен, колкото и на мен. Аз получих моите отговори. Тук също да БЛАГОДАРЯ на Димитър Ташков за яснотата на презентацията!

1326 days 2 hours 35 minutes ago

Dimitar Tashkov

Благодаря за участието ви! Вярвам, че в близко бъдеще ще можем да проведем тези тренинг презентации и на живо :) Успех!

1326 days 2 hours 35 minutes ago

Irina Traykova

Чудесно представяне ! Благодаря !

1326 days 2 hours 36 minutes ago

Georgi

Благодаря още веднъж!Всичко беше много полезно като информация.Успях да си запиша някои неща като насоки ,но и доста изпуснах .Ще се радвам,ако има продължение скоро..

1326 days 2 hours 37 minutes ago

About Dimitar Tashkov
(Teacher)

  • Dimitar Tashkov
    Dimitar Tashkov
  • 58 Followers
  • 7 Members recommend

Profile Summary

I am Dimitar. Life & Welness & Business coach/trainer/adviser since 1993.
I was born in Plovdiv, living in Sofia since september 2012. A Graduate from the Technical University Sofia. In 1993 I specialised „life & business coaching” with the Open Business School, the Open University London, the UK. After two years of coaching at the School of Management, the New Bulgarian University Sofia I started my own business as a freelance life & business coach, trainer and mentor for individuals and business, nearly 20 years so far.

Contact information:
skype: lifecoachbg
e-mail: dimitar.tashkov@gmail.com
Mob. + 359 898 789 616
Phone: + 359 2 483 70 30
Web: http://lifecoachbg.blogspot.com/2012/11/lifecoachbg-solution-for-each-problem.html